Informasjonskapsel og personvernerklæringe

Informasjonskapsel og personvernerklæringe

Cookies (informasjonskapsel) på  facilitatedworkhub.no

facilitatedworkhub.no bruker cookies som på norsk er omtalt som informasjonskapsel.
Ifølge loven, bør alle som besøker en webside med cookies være informert om:

  • nettstedet inneholder cookies
  • hva disse informasjonskapslene brukes til
  • hvordan informasjonskapsler kan unngås

Facilitated Work Hub nettside bruker cookies kun for statistiske formål å bestemme antall unike besøkende og hvor lenge en besøkende forblir på nettstedet. Cookies brukes også til å holde styr på økten din når du er logget. Hvis du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler på Facilitated Work Hubs nettside, kan du endre innstillingene på nettleseren din for å ikke akseptere cookies. Vi viser til hver nettleser produsenten for ytterligere instruksjoner.

HVA ER EN INFORMASJONSKAPSEL?

En cookie er en liten tekstfil som nettstedet du besøker lagrer på din datamaskin. Cookies brukes på mange nettsteder for å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner. Informasjonen i cookien kan brukes til å holde styr på brukerens surfevaner. Det finnes to typer cookies. Den første lagrer en fil i lang tid på datamaskinen. Den brukes for funksjoner som forteller deg hva som er nytt siden brukeren sist besøkte nettstedet. Den andre typen cookie kalles en session cookie. Mens du surfer på en side, blir denne informasjonskapselen lagret midlertidig i datamaskinens minne for å holde styr på hvilket språk du har valgt. Session cookies lagres ikke i lang tid på datamaskinen, men forsvinner når du lukker nettleseren.

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder for Facilitated Work Hubs nettsider. Outsourceit International AS er nøye med å ivareta personvernet for dem som bruker våre tjenester, og vi vil sikre at personopplysningene er vernet på beste måte. Vi vil med denne erklæringen tydelig forklare hvilke personopplysninger vi samler inn om deg, og hva de kan komme til å brukes til. I forbindelse med at du gir oss personopplysninger, godkjenner du denne erklæringen og samtykker til den behandling av personopplysningene som beskrives nedenfor.

Ansvarlig

Outsourceit International AS er behandlingsansvarlig for de personopplysninger som du sender til oss, og har ansvaret for disse i samsvar med gjeldende personopplysningslov.

Personopplysninger som behandles

Vi behandler de personopplysninger som du gir eller har gitt til oss gjennom vår hjemmeside, f.eks. når du registrerer deg for å abonnere på informasjon fra Outsourceit International AS, melder deg på et arrangement hos oss. Vi behandler også visse opplysninger som samles inn gjennom såkalte informasjonskapsler på vår hjemmeside. De personopplysninger vi kan få tilgang til og behandle, er: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og firmanavn.

Bruk

Opplysningene kan brukes for å sende deg det materiale/den informasjon som du har angitt at du ønsker å motta fra Outsourceit International AS. De kan brukes for å oppfylle våre plikter overfor deg i forbindelse med at du har meldt deg på en aktivitet arrangert av oss eller en av våre samarbeidspartnere. De kan også brukes for statistikkformål, markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og for identifikasjon. Markedsføringsdistribusjon samt formidling av nyhetsbrev kan skje per sms, e-post eller post. Du har rett til når som helst å reservere deg mot å få ytterligere markedsføring fra oss. Hvis du vil avbryte markedsføringen, kontakter du oss på e-post: post@outsourceit.no. De innsamlede personopplysningene kan videre komme til å brukes for å forbedre vår nettside, for å teste og forbedre de systemene som leverer våre tjenester, for å forhindre misbruk og uegnet bruk av våre systemer, tjenester og vår nettside, samt for å analysere besøkendes atferd på vår nettside. I forbindelse med behandlingen kan personopplysningene komme til å være tilgjengelige for andre selskaper og tredjepartsleverandører. Dette håndteres med største forsiktighet og alltid etter at Outsourceit International har inngått en databehandleravtale med slik ekstern part, der dennes håndtering av personopplysningene reguleres med det formål å påse at den eksterne parten oppfyller gjeldende lover og regler samt Outsourceit Internationals øvrige instruksjoner når det gjelder personopplysningshåndtering.

Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger

Vi behandler kun disse opplysningene på grunnlag av det samtykke du har gitt, og du kan når som helst trekke tilbake dette samtykket.

Lagring

Vi lagrer personopplysningene så lenge vi har ditt samtykke til dette og det er nødvendig for å oppfylle ovenstående formål, eller så lenge vi ifølge loven er pliktige til å gjøre dette. Deretter slettes personopplysningene.

Dine rettigheter

Som bruker av våre nettsider har du rett til når som helst å kreve informasjon om de personopplysningene vi har om deg. Hvis opplysningene er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve å få dem rettet og/eller slettet. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å la oss bruke dine personopplysninger. Se kontaktinformasjon nederst på denne siden.

Tilgang til personopplysninger

Vi videresender, selger eller bytter aldri personopplysninger for markedsføringsformål til tredjepart. Opplysninger som videresendes til tredjepart, brukes kun for at Outsourceit International AS skal kunne utføre de tjenester som personopplysningene ble samlet inn for, f.eks. til finansielle rapporter. Bare de personene som trenger å ha tilgang til personopplysningene dine for å utføre de formål som er beskrevet ovenfor, har tilgang til disse.

Endringer

Vi forbeholder oss retten til når som helst å gjøre endringer i denne erklæringen i den utstrekning vi anser som nødvendig for å oppfylle nye lovkrav, tolkninger av lovkrav, tekniske krav eller for å løse problemer eller forstyrrelser. Den til enhver tid gjeldende erklæring er tilgjengelig på www.facilitatedworkhub.no

 

KONTAKT OSS

telefon: +47 90553841
e-post: post|a|outsourceit.no
Outsourceit International AS
Cort Adelers gt 16
0254 Oslo,
Norway