Om oss

Outsourceit sitt hovedkontor i Norge ble opprettet i 2001. Gjennom lang erfaring som både leverandør og kunde har vi erfart både de positive og negative sidene av outsourcing til utlandet. For oss kretser utfordringene rundt kommunikasjon, kulturelle forskjeller, innsyn, kvalitetssikring og at vi stadig opplevde at leverandørens ressursprioritering ga negative utslag.

Basert på våre erfaringer, etablerte vi et datterselskap i Ho Chi Minh City i Vietnam i 2007. Her skapte vi en en nisjepreget modell som møter og løser mye av de kjente utfordringene nevnt over. Vår løsning gir våre kunder stabil tilgang til lokale talenter fra øverste hylle, med et rammeverk som gjør at disse kan fungere optimalt mot Norge.

Vi er alle i Vietnam på heltid for å sikre god tilpasning til norsk kultur og arbeidsmetodikk med tanke på et langsiktig samarbeid. Vi promoterer norske arbeidsforhold med vekt på initiativ og proaktivet. Vår første kunde i Vietnam har blitt til flere og vi er i dag stolte av å samarbeide med flere store norske bedrifter.

Dersom det er behov for flere medarbeidere i tråd med dette, ønsker vi å ta en prat med dere.

Våre verdier

Outsourceit sine kjerneverdier er basert på tre grunnleggende prinsipper:

Integritet: Vi har fullt fokus på å levere en langssiktig tjeneste. Dette kan kun gjøres ved å skape tillit ved å ha et gjennomsiktig og åpent samarbeid.

Stabilitet: Vi sikrer kundene våre stabil tilgang til riktig kompetanse ved å skape et inkluderende og sterkt arbeidsmiljø, som både tiltrekker og sørger for at de riktige hodene blir værende.

Utvikling: Som selskap strever vi alltid etter å utvikle og fornye oss. Vi skal i takt med markedet levere et tilbud som gjør oss og våre kunder konkurransedyktige, også i tiden fremover.

Del denne siden