Tjenester

  • Vi gir dere tilgang til en verden full av dyktige mennesker
  • Vårt fokus på et langsiktig arbeidsforhold gir høyere kvalitet og bedre forståelse
  • Arbeidsmiljø som gjenspeiler deres bedriftskultur for raskere tilpasning

Det dere som kunde ønsker, er å kunne utvikle deres produkter og løsninger på en økonomisk og effektiv måte. Enten det er snakk om utviklere, arkitekter, testere, scrum mastere eller prosjektledere, kan vi i Outsourceit skaffe de rette folkene i henhold til deres behov. Her i Vietnam – et land med 290 universiteter og over 5500 IKT selskaper bare i Ho Chi Minh City, er rekrutteringsgrunnlaget noe helt annet.

Riktige ressurser er halve jobben

Vår løsning er å skape en sterk tilknytting til dere, slik at medarbeideren blir en langsiktig løsning på samme måte som en ansatt. Medarbeiderne ansettes kun for dere og flyttes ikke mellom forskjellige kunder. Ved å løse arbeidsforholdet på denne måten, oppnår kundene våre en høy grad av lojalitet og følelse av tilhørighet fra sine ansatte i Vietnam, samtidig som det gir grunnlag for å sikre seg de dyktigste hodene.

Norsk miljø og stabilitet

Itillegg, plasserer vi medarbeiderne i et faglig sterkt miljø som er tilpasset norske forhold. De jobber i en norsk setting, under norsk teknisk ledelse, med fokus på selvdrevenhet og pågangsmot. De fungerer som en del av deres interne avdeling og jobber direkte med deres ansatte i Norge. Over tid blir de på lik linje med lokale ansatte kjent med deres produkter, tjenester og forretningsmodell. Slik skapes det en forståelse og en sammenheng mellom oppgaver som utføres og produkter som utvikles. På denne måten sikrer vi at kommunikasjon og samarbeid blir så effektivt som mulig.

Vektsmuligheter

Deres nye medarbeidere ansettes med et langsiktig perspektiv. På sikt kan det være aktuelt å opprette et eget datterselskap i Vietnam, noe vi både har kompetanse og tidligere erfaringer å vise til. Vi bistår i hele A-Å prosessen med etablering av eget foretak i Vietnam.

Del denne siden